Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

Πάνθηρες των δρόμων


Σήμερα έλαβα ένα email, απο τα δεκάδες που λαμβάνω κάθε μέρα, από μια συνάδερφο. Είχε θέμα τους "Πάνθηρες των δρόμων". Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα κίνηση που έχει σκοπό να συνειδητοποιήσει το κόσμο, ώστε οι οδηγοί, που παρκάροντας ενοχλούν τους άλλους, να "σημαδεύονται", ελπίζοντας να ευαισθητοποιηθούν και να μην το επαναλάβουν.
Η κίνηση αυτή έχει δημιουργήσει κάποια πολύ ενδιαφέροντα αυτοκόλητα, όπως το σήμα της εικόνας. Το οποίο προτρέπουν, τα μέλη τους, να το κολάνε στα αυτοκίνητα αυτών των "γαϊδάρων που παρκάρουν όπου γουστάρουν". Όντως πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ύπαρξη χιούμωρ παράλληλα με κοινωνική ευαισθητοποιηση των πολιτών. Γιατι πρέπει πλέον να δρούμε εμεις, χωρίς να περιμένουμε τον κακο αστυνόμο να βάλει προστιμο. Χωρίς να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, αλλά επιστρατεύοντας το χιούμωρ και την φαντασία μας. Άλλωστε ίσως πιο εύκολα θα πείσεις κάποιον με το χιούμωρ παρά με ένα προστιμο [που ο κολλητος του μπάρμπα του μπατσανάκη του θα το σβήσει ;-) ]

Σημείωση: Η εικόνα ειναι απο την διεύθυνση http://www.streetpanthers.gr/images/sticker-3.jpg και δεν αποτελει δημιούργημα μου.

Παραπομπές:
  1. Πάνθηρες των δρόμων (Επίσημη σελίδα)
  2. Πάνθηρες των δρόμων (Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition