Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Πήλιο 7-11/9/2008


Απο την Κυριακή μεχρι πριν λίγες ώρες ήμουν στο υπέροχο Πήλιο, με την κοπέλα μου. Δεν είχα ξαναπάει ποτέ μου στο Βόλο αλλά ούτε και γενικότερα στο νομο Μαγνησίας. Κι οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν υπέροχα.
Αυτό το στηρίζω σε τρεις κυρίως λόγους:
Κατα πρώτον στην φιλικότητα και καλοσύνη των κατοίκων. Δεν έτυχε έστω κι ένας που συναντήσαμε να μην ήταν πρόθυμος να μας βοηθήσει οικειοθελώς ώστε να βρουμε το δρόμο μας αλλά και γενικότερα να μας δώσουν πληροφορίες όπως για το πότε κτιστηκε κάποιο κτήριο ή αλλα τέτοια τουριστικού ενδιαφέροντος.
Κατα δεύτερον στην ύπαρξη πολλών, μα πάρα πολλών πηγών με δροσερό τρεχούμενο νερό. Που ήταν μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε εμφιαλομένο αλλά και δινόταν απολύτως δωρεάν από την φύση, την οποια τουλάχιστον εμεις ως τουρίστες είδαμε να σέβονται αρκετά [δε παίρνω κι όρκο βέβαια ότι αυτό ειναι και η πραγματικοτητα..]
Και τρίτον ήταν τα απίστευτα μέρη που άξιζε να πας για πεζοπορία ή για ποδήλατο. Όπως το μονοπάτι των Κενταύρων το οποίο χαρήκαμε και κουραστήκαμε ώστε να το κατέβουμε, αλλά και την γραφική Μακρινίτσα που μοιάζει σαν να ειναι σκηνικά από ταινία εποχής..

Όλα ήταν υπέροχα.. απλά υπέροχα!

Γιορτή της Μπύρα Παρασκεή 5 Σεπτ

Φέτος πήγα και δεύτερη φορά στη γιορτή της μπύρας, καθώς είχα μεινει πολύ ευχαριστημένος με το προγραμμα της Πέμπτης 4 Σεπτεβρίου, που έκαναν οι "The Funkey" ως εισαγωγή.. αλλά δυστυχως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα προσμένουμε.
Όντως υπήρχε και την Παρασκευή μια μπάντα για εισαγωγή, αλλά είχε εκνευριστικά βαρετά κουβανέζικα τραγούδια που λέγανε συνέχεια τους ιδιους στίχους. Ευτυχώς μετά έστρωνε το πρόγραμμα με τον Νικολόπουλο, την Κωνσταντινα κι άλλους αξιολογους καλλιτέχνες αλλά μας είχαν ήδη κουράσει οι κουβανέζοι.. Οπότε φύγαμε σχετικά νωρίς, 24.00 ήμασταν στα κρεβατακια μας!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition