Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Προγραμμα για τους ναύτες του ΓΚ στο ΠΝ

Έχω δημιουργήσει ένα πολύ απλό προγραμματάκι, για λογαριασμό του αδερφού μου που υπηρετεί την θητεία του και λόγω των γνώσεων του περί υπολογιστών τον έχουν βάλει ΓΚ [Γραφείο Κυβερνήτη] και μεταξύ των άλλων αρμοδιοτήτων του έχει και το να βγάζει το ημερήσιο πρόγραμμα για τους ναύτες. Το προγραμμα αυτό, που του έχω φτιάξει, θεωρώ οτι θα μπορούσε να γίνει αφορμή για διάφορους να πάρουν τιμητικές άδειες καθώς θα επιταχύνεται έτσι το έργο του ναύτη που ειναι ΓΚ. Αν σας ενδιαφέρει μπορείται να μου στειλεται ένα email και θα επικοινωνίσω μαζί σας για τα περεταίρο! g.anagnostaros@gmail.com
Σας δείχνω και μερικά screenshots να πάρετε μια ιδέα:

Η εφαρμογή που έχω φτιάξει έχει αποκλειστικά και μόνο ένα παράθυρο όπου επιλέγει ο χρήστης τον αιωματικό φυλακής, την τοιχαρχία που θα  είναι ένδον καθώς και τους ναύτες που θα μοιραστούν στα διάφορα πόστα.
Όταν ο χρήστης ολοκληρώσει τις επιλογές του, απλά και μονο πατώντας το μοναδικό κουμπί που υπάρχει, δημιουργείται ένα αρχείο EXCEL που έχει συμπληρομένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και είναι έτοιμο να εκτυπωθεί!

Το αρχείο EXCEL που δημιουργείται έχει την μορφή του εικονιζόμενου, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στα δικά σας μέτρα για να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. 






Το μόνο που έχει προαπαιτούμενο το πρόγραμμα είναι το να έχουν συμπληρωθεί τα στοιχεία αξιωματικών και ναυτών σε ένα αρχείο EXCEL ώστε το πρόγραμμα να γνωρίζει το τι θα εμφανίζει προς επιλογή!











ΥΓ: Αν θέλετε να αποκτήσεται μια καλύτερη άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε κατεβάσεται και να δείτε το manual του σε pdf μορφή πατώντας εδώ

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition