Κυριακή 13 Απριλίου 2008

My new MACBook!

Από την Παρασκευή είμαι πλέον κάτοχος ενος υπέροχου κατάλευκου macbook! Η αλήθεια είναι οτι από οταν γνώρισα το iPod Touch, άρχισα να συμπαθώ πάρα πολύ την apple και να ξεπερνάω τον παλιό φόβο ότι πληρώνεις χρυσάφι ό,τι είναι apple. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα είναι κομματάκι ακριβά, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. Και μόνο που έχει αυτον τον καλαίσθητο σχεδιασμό, που ειναι απολυτα εργονομικός. Καθώς επίσης και το απόλυτο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ λογισμικού και υλισμικού [έτσι αποδίδεται στα ελληνικά το Hardware -γιατι ξέρω και ελληνική ορολογία πληροφορικής και πολλές φορές μου αρέσει να την χρησιμοποιώ και να μην καταλαβαίνω ούτε εγώ τι εννοώ!]..
Γενικά ειναι όλα τα λεφτά κι αν θέλεις Windows.. του βάζεις και Windows! Τα εγκαθιστάς σε έναν εικονικό δίσκο και τα χρησιμοποιείς μέσω εικονικού μηχανήματος, κάτι σαν το VMWare, VirtualPC ή Parallel Desktop όπως λέγεται αυτο που χρησιμοποιώ εγώ. Καθώς επίσης μπορείς να συνδέεσαι σε υπολογιστές που έχουν Windows μέσω το Remote Desktop for MAC.
Γενικα κάνει τα πάντα, γρήγορα ευκολα και ομορφα.. πάνω από όλα ομορφα. Κάνει τον χρήστη να το λατρέψει.. Να σημειωθεί ότι το δικο μου ειναι το μικρο mac book 13" με 4GB μνήμης και 160GB σκληρό δίσκο και πετάει!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition