Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΔΑΠ, πρώτη δύναμη για τον έλληνα φοιτητη

Σίγουρα κάποιοι φίλοι θα χαλαστούν, κάποιοι αλλοι θα γελάσουν πολύ ομως!

Η Μακεδονία ειναι Ελληνική


Όπως οι περισσότεροι έλληνες γνωριζουμε, στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν οι πόλεις κράτη που κάναν διάφορες συράξεις. Αλλά ταυτόχρονα είχαν το αίσθημα οτι ειναι κοινός λαός και συμμαχούσαν για αντιμετώπιση εχθρών, όπως οι Περσες. Επίσης γνωρίζουμε ότι και η Μακεδονία ήταν Ελληνική πόλη-κράτος και μάλιστα ολόκληρη η Μακεδονία κι όχι μονο η νότια που ανηκει στην Ελλάδα, αλλά και η βόρεια την οποία έχουν καταπατίσει τα Σλαβικά φύλλα από τον Μεσαίωνα, οπότε και κατέβηκαν.
Κι αυτοι οι Σλάβοι έρχονται να βαπτιστουν Μακεδονες και οχι μονο αυτό αλλά και να πουν οτι οι Μακεδόνες δεν ειναι Ελληνες. Εγω δέχομαι τους Σλάβους να δηλώνουν Μακεδόνες, αλλά αυτό θέλω να συνεπάγεται ότι ειναι και Έλληνες και να απαρνηθούν την γλώσσα και την εθνοτητα τους.
Αφορμή για αυτά που γράφω είναι μια ανοησία που βρήκα εδώ.

Κάτι τρέχει..


Χθες που είχα κατέβει το βράδυ στο κέντρο, όπως κάνω συνήθως, παρατήρησα μια πολύ έντονη παρουσία των αστυνομικών αρχών. Η αλήθεια ειναι οτι τις περασμένες μέρες ειχε παραγίνει. Είχε φτάσει σε μια φάση που το βράδυ γινοταν πραγματικό συνοστισμος από τους βαποράκια ναρκωτικών, τους ναρκομανείς, τις πόρνες και τους λοιπούς συγγενεις.. όπως νταβατζίδες κτλ
Αυτή η εικόνα άναρχου κράτους απο την μια μέρα, ή νύχτα, στην άλλη ειδα να αλλάζει. Καλό ειναι, δε λεω, αλλά με παραξένεψε. Γίνετε κάτι; Φοβούνται κάτι; Θέλουν να μας περάσουν κάποιο μήνυμα από το υπουργείο εσωτερικών;
Μακάρι απλά να θέλαν να κάνουν πιο ασφαλές το κέντρο της Αθήνας κι όχι να ειναι απλά μια σύντομη διαφήμιση των δυνατοτητων του νέου κυβερνητικού σχηματισμού.

Ελπίζω η Αθήνα, εκτώς από όμορφη, να ειναι και ασφαλής και να το μάθουν και οι υποψήφιοι καλόβουλοι ταξιδιώτες.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition