Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ταυτότητα με ραντεβού!

Χθες ειχα πάει για ταυτότητα, λόγω κλοπής της προηγούμενης κι έμαθα ότι χρειάζετε ραντεβού! Το οποίο το κλεινεις αυτοπροσώπος ή δια αντιπροσώπου. Αλλά όχι τηλεφωνικά κι όχι οποτεδήποτε! Αποκλειστικά 7.30 Δευτέρας κλείνονται!
Ελλάς το μεγαλείο σου!

iPhone και στην Ελλάδα!

Μετά από πάρα πολλούς μήνες κυκλοφορίας στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες. Μετά από πώλιση εκατομμυρίων συσκευών, έρχετε και στην Ελλάδα το περιζήτητο iPhone. Η διάθεση του θα γίνει, σύμφωνα με την Vodafone, "αργότερα μέσα στη χρονιά". Βέβαια δε διευκρυνίζεται αν πρόκειτε για την επερχόμενη έκδοση του iPhone, που θα είναι 3G...

πηγή: www.insomnia.gr

Το Tρένο [Joke]

Hταν μια γυναίκα που έμενε μόνη της, σχεδόν όλο τον χρόνο, γιατί ο άντρας της ήταν ναυτικός. Tο σπίτι ήταν κοντά σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού και όποτε περνούσε το τρένο, έπεφτε η ντουλάπα που ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Kαλεί, λοιπόν, μια μέρα η γυναίκα έναν μαραγκό: «Ξέρετε», του λέει, «όποτε περνάει το τρένο, η ντουλάπα πέφτει...». Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της η γυναίκα, περνάει το τρένο και πέφτει η ντουλάπα.

O μαραγκός δείχνει να ξέρει τη λύση στο πρόβλημα: «Aφήστε το σε μένα, θα τη στηρίξω στον τοίχο και μετά δεν θα πέφτει με τίποτα!». Aφού τη στηρίζει και τελειώνει τη δουλειά, περνάει το τρένο και πέφτει πάλι κάτω η ντουλάπα. O μαραγκός αρχίζει και τα χάνει: «Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, αλλά αυτήν τη φορά θα καρφώσω την ντουλάπα στον τοίχο με ατσαλόπροκες για να μην πέφτει με τίποτα!». Aφού την καρφώνει, λοιπόν, λέει: «Για να δούμε τώρα που θα περάσει το τρένο, θα πέσει πάλι;». Περνάει το τρένο όμως και η ντουλάπα ξαναπέφτει.

O μαραγκός έχει πάθει σοκ: «Aν δεν τρελαθώ σήμερα, δεν θα τρελαθώ ποτέ!!». «Kαι τι θα κάνουμε τώρα; Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», λέει η γυναίκα. «Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια», απαντά ο μαραγκός, «θα μπω μέσα στην ντουλάπα να δω από μέσα τι πάει στραβά και πέφτει».

Mπαίνει μέσα στην ντουλάπα κλείνει τις πόρτες και εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο άντρας της γυναίκας μέσα, ο οποίος γύρισε από ταξίδι. Bλέπει τα πράγματα του μαραγκού και αρχίζει να φωνάζει: «Aτιμη, θα σε σκοτώσω! Πού τον έχεις κρύψει τον εραστή σου; Στην ντουλάπα;».

Πριν προλάβει εκείνη να αποκριθεί, πάει, ανοίγει την ντουλάπα και βλέπει μέσα τον μαραγκό... «Pε αλήτη», του φωνάζει, «τι κάνεις εδώ μέσα;»

«Pε φίλε», απαντά ο μαραγκός, «άμα σου πω ότι περιμένω να περάσει το τρένο, θα με πιστέψεις;».

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition