Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Η δικαιολογία!

Ο Κώστας είχε πάει σε ένα μπαράκι με ένα φίλο του και τα ήπιανε για τα καλά. Κάποια στιγμή αποφασίζει να φύγει και να πάει σπίτι του. Καθώς προχωρούσε στο δρόμο συναντά μπροστά του μια ωραία κυρία, η οποία είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό της. Τελικά, τη βοηθάει και καταφέρνει να της φτιάξει το αυτοκίνητο. Εκείνη, θέλοντας να τον ευχαριστήσει τον προσκαλεί στο σπίτι της για ένα ποτό. Ο Κώστας δέχεται και ποτό στο ποτό, τελικά, βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι.

Αφού πέρασε ωραία, κάποια στιγμή, συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει η ώρα και έχει ξημερώσει. Ταράζεται, λοιπόν, και φεύγει βιαστικά, ενώ στο μυαλό του προσπαθεί να σκεφτεί μια καλή δικαιολογία για να πει στη γυναίκα του, η οποία τον περίμενε στο σπίτι.

Πάει, λοιπόν, σε ένα ψιλικατζίδικο κοντά στο σπίτι του και ζητάει ένα κουτάκι με κιμωλίες. Γεμάτος απορία ο ψιλικατζής, τελικά, του δίνει ένα κουτάκι κιμωλίες.
Έτσι λοιπόν, ο Κώστας, αφού πρώτα έχει βάλει τα χέρια του μέσα στο κουτί με τις κιμωλίες, αποφασίζει να μπει στο σπίτι του. Εκεί τον περίμενε η γυναίκα του αναστατωμένη και αρχίζει να τον φωνάζει, γιατί άργησε να γυρίσει στο σπίτι κ.τ.λ.

Τότε, ο Κώστας της λέει ότι ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω, ότι στο δρόμο συνάντησε μια γοητευτική κυρία, η οποία τον προσκάλεσε στο σπίτι της και έγινε το μοιραίο και ζητάει από την γυναίκα του να τον συγχωρέσει.

Η γυναίκα του βλέπει τα χέρια του και του λέει: "Κώστα δεν αφήνεις τις βλακείες... πάλι στα μπιλιάρδα ήσουνα..."

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition