Δεν ξέρω αν ενδιαφέρετε κάποιος να τα δει, αλλά σας παρουσιάζω μερικά.. γιατι μπορεί και να σας ενδιαφέρει κι έτσι να αποκτήσω αλλον έναν πελάτη!
Οπότε ας ξεκινήσω την παρουσίαση:
1) Ένα έργο μου, το οποίο ευελπιστούσα ότι θα πωληθεί σε αρκετους αλλά προς το παρόν το έχω πουλήσει μολις σε έναν, ειναι το JavaTraffic. Πρόκειτε για ένα σχετικά απλό πελατολογιο που όμως έχει την πρόσθετη δυνατότητα ότι για κάθε πελάτη καταγράφονται κάποιες οικονομικές κινήσεις. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πάρα πολύ προσαρμόσιμο [μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες αλλά και να αλλάξει look&feel]
Δυνατότητες(ονομαστικά):
1) Διαχείριση[1] πόλεων όπου υπάρχουν πελάτες
2) Διαχείριση πελατών κατά πόλη
3) Διαχείριση ειδών κατά πελάτη
Δυνατότητες(αναλυτικά):
1) Διαχείριση πόλεων όπου υπάρχουν πελάτες
a. Να προσθέτει οποιαδήποτε καινούργια πόλη στην λίστα με τις πόλεις όπου έχει πελάτες
b. Να αλλάζει το όνομα της κάποιας πόλης όπου υπάρχει ήδη στη λίστα, αυτό μπορεί να χρειάζεται στη περίπτωση όπου έχει γραφεί, για παράδειγμα, λάθος το όνομα!
c. Να διαγράψει κάποια πόλη από την λίστα με τις πόλεις όπου έχει πελάτες. Εδώ το πρόγραμμα θα απαγορεύει την διαγραφή πόλης όπου υπάρχουν πελάτες.
2) Διαχείριση πελατών κατά πόλη
a. Να προσθέτει οποιοδήποτε καινούργιο πελάτη στη λίστα πελατών που υπάρχει για κάποια πόλη. Προσθήκη ενός πελάτη σημαίνει να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική καρτέλα με τα στοιχεία του, όπου στη διεύθυνση του θα ορισθεί ως πόλη η πόλη στην οποία ανήκει.
b. Να αλλάζει τα στοιχεία ενός πελάτη, αυτό μπορεί να συμβεί, για παράδειγμα, αν ο πελάτης αλλάξει τηλέφωνο!
c. Να διαγράψει κάποιο πελάτη από τη λίστα.
d. Να μετακομίζει ένα πελάτη από μια πόλη σε μια άλλη, επειδή μπορεί πολύ απλά όντως να μετακόμισε ο πελάτης
3) Διαχείριση ειδών κατά πελάτη
a. Να προσθέτει είδη σε πελάτη, δηλαδή των οποιοδήποτε πληροφοριών που προσδιορίζουν το προϊόν αυτό
b. Να διαγράφει είδη από κάποιο πελάτη
c. Να αλλάζει τις πληροφορίες για οποιοδήποτε υπάρχον προϊό
Τιμή: συζητήσιμη
[1] Διαχείριση νοείται η δυνατότητα προσθήκης, διαγραφής αλλά και επεξεργασίας των σχετικών πληροφοριών
2) Ένα άλλο έργο που δυστυχώς δεν ανέλαβα[οποτε και δεν έχω υλοποιήσει],διοτι ο πελάτης δεν πήρε μια επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση που σε αυτή βασιζόταν για να το υλοποιήσει, ήταν ένα ενοποιημένο σύστημα μια εταιρειας επισκευής ηλεκτρονικών ειδών.
Σχετική παρουσιαση μπορείτε να βρείτε εδώ
3) Αλλο ένα έργο που επίσης δεν υλοποίησα λογο του οτι κι αυτο ο πελάτης περιμενε να πάρει επιδότηση [απορώ όλοι ζουν με τις επιδοτήσεις;] ήταν ένα σύστημα παραγγελιών για εστιατόριο. Είναι ένα κλασσικο πρόγραμμα που έχουν υλοποιήσει πολλές εταιρειες, αλλά ο συγκεκριμένος πελάτης ήθελε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπου τα υπάρχοντα συστήματα [ή όσα είχε ψάξει] δε του το προσφέρανε. Ήθελε η παραγγελία να δρομολογείτε στον κατάλληλο τομέα [κρεατικά/ψαρικα/ζαχαροπλαστιο κτλ] αλλά και να γίνεται αυτοματη [όσο μπορεί να γίνει] διαχείριση της αποθήκης.
Σχετική παρουσιαση μπορείτε να βρείτε εδώ
υπάρχουν κι αλλα έργα που έχω κάνει αλλά απλά ήθελα να παρουσιάσω τρία ενδεικτικά!