Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Τι είναι RSS;


Ίσως κάποιοι έχετε την απορία του τι είναι αυτό που φαίνετε στην αριστερή εικόντα και υπάρχει στο blog πάνω δεξιά. Είναι ένας τρόπος να παρακολουθείτε το blog μέσω rss.
Αλλά τι ειναι rss; Το RSS (Really Simple Syndication) είναι μια απλή τεχνολογία που σκοπό έχει να προωθεί τις πληροφορίες ενός ιστοχώρου με τέτοιο τρόπο ώστε διάφορα προγράμματα να τα φιλτράρουν και να τα εμφανίζουν με διαφορετικούς τρόπους. Συνήθως χρησιμοποιείτε σε ειδησιογραφικά site ώστε να μαζεύετε πληροφορίες και να τις βλέπετε μαζεμένες από το προγραμμα σας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο.


Παραπομπές:
  1. η-Επιχειρείν
  2. Wikipedia

Σημείωση: Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βραζιλιάνικα νομίσματα που μοιάζουν με τα Ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑZΙΛΙΑΣ

"Πριν λίγες μέρες σε αλυσίδα ταχυεστιάσεως (fast food, επι το ελληνικότερο) όταν πλήρωσα το γεύμα μου, τα ρέστα που μου δώσανε ήταν κάπως περίεργα. Τα κέρματα που πιθανολόγησα ότι ήταν κάποια ευρώ μιας νεοεισελθείσας χώρας στην Ε.Ε. , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩ όπως βλέπετε !!!
Ήταν βραζιλιάνικα ρεαλ, τα οποία ήταν πανομοιότυπα σε βάρος και μορφή με το ευρώ. Η μόνη διαφορά είναι στην αξία όπου το....


1 ευρώ αξίζει 3+ βραζιλιάνικα ρεαλ. Θα ήτανε ένα τυχαίο γεγονός αν μέσα σε δύο μέρες , δεν μου ξαναέδιναν ρέστα , πάλι σε ρεαλ. Kάποιοι προφανώς βρήκαν έναν ανέξοδο τρόπο για να κάνουν την απάτη τους.
Για αυτό προσοχή στα κέρματα που λαμβάνετε, να αναγράφουν EURO!"

πηγή: http://universalreporters.blogspot.com/2009/01/blog-post_7441.html

Σημείωση: Δεν εγγυόμαι την ακρίβεια του άρθρου καθώς δεν μπόρεσα να εντοπίσω από επίσημη σελίδα την Βραζιλίας πως μοιάζουν όντως τα βραζιλιανικα κέρματα

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition