Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κόψτε το κάπνισμα..

Μιας και τον τελευταίο καιρό είναι της "μόδας" οι αντικαπνιστικές καμπάνιες, σας παρουσιάζω 12 διαφημίσεις που πιστεύω ότι έχουν αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο τις επιπτώσεις που προκαλεί αυτή η "βλαβερή" συνήθεια...

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση

Κάποιοι έκαναν λάθος και δώσαν στη τηλεόραση την λάθος έκδοση της διαφήμισης. Δείτε την σωστή. (από το hakis-hakis.blogspot.com)

Και επειδή όλοι ασχολούνται με τους παπαγάλους, έγινε μόδα απο το '99 με το χρηματιστήριο..


Αλλά ευτυχώς που υπάρχει και η λύση..

Η νέα σελίδα του ΣΚΑΪ

Έδω και μερικές μέρες ο ΣΚΑΪ, για άλλη μια φορά, δίχνει πόσο μπροστά είναι. Η νέα σελίδα του ΣΚΑΪ είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τον χώρο της οθόνης αλλά και επεκτείνοντας τις δυνατοτητες για on demand video/audio, αλλά και με την προσθήκη e-shop, είναι πλέον ένα δυναμικό portal ενημέρωσης που αφήνει πίσω τους προκατόχους του. Ελπίζω αυτό να δημιουργήσει εναν σχετικό ανταγωνισμό και να αναπτυχθούν και τα άλλα αξιόλογου περιεχομένου portal, τα οποία έχουν μείνει λιγο στο παρελθόν!
Σας προτεινω να το εξερευνήσετε αν δε το έχετε κάνει ήδη.

ΥΓ: Η αποψή μου είναι ως χρήστη και τεχνολόγου πληροφορικής και δεν έχω καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με τον ΣΚΑΪ, είμαι σίγουρα υποκειμενικός, αλλά σας προτρέπω να δειτε και να σχηματισετε κι εσείς την δικια σας γνώμη.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition