Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Σχεδίαση&Κατασκευή Ιστοσελίδων / Web Design&Development

Ασχολούμαι εδώ και αρκετά χρόνια με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιστοσελίδων για μικρές κυρίως εταιρίες, αλλά μπορώ να αναλάβω και για ελεύθερους επαγγελματίες. Στόχος μου είναι να παρέχω υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, διοτι η μικρή επιχείριση χρειάζετε μια ιστοσελίδα χωρίς όμως αυτό να της κοστίσει πολύ. Συνήθως η κατασκευή μιας ιστοσελίδα κοστίζει, από αλλους, γύρω στα 1000 Ευρώ σαν βάση ενώ εγώ κατασκευάζω αντίστοιχης ποιότητας με λιγότερα από 500 Ευρώ. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας κι ότι το κάνω περιστασιακά με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης.
Αν σας ενδιαφέρει η κατασκευή κάποιας σελίδας επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου email: g.anagnostaros@gmail.com

Επίσης αναλαμβάνω και εργασίες προγραμματισμού για προπτυχιακού και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Έργα:
1) AlphaTraining
2) Ιστοριογνωσία.gr

Η οδύσσεια ενός τάπερ!

Την Πέμπτη το πρωί, όπως κάθε μέρα είχα πάρει την τσαντα με το φαγητό μου. Μια απλή τσαντούλα από το JUMBO με το απλό μου το γυάλινο τάπερ! Αλλά εκείνη τη φορά είχα να κάνω κάτι διαφορετικό από την καθημερινή ρουτίνα.. είχα να πάω να φτιάξω κάρτα απεριορίστων διαδρομών για την κοπέλα μου.
Κι έτσι βγήκα από το καθημερινό μου πρόγραμμα και ξέχασα την τσαντούλα στο κισέ των εισιτηρίων!! Αλλά με το που μπήκα στο γραφείο μου το θυμήθηκα. "Έχω ξέχασει το ταπερ",σκέφτηκα, και μετά άρχισα να σαρώνω την μνήμη μου.."μα το είχα μαζί μου".. "το θυμάμαι, το πήρα και μάλιστα πρόσεχα όπως κάθε μέρα να μην το σπάσω..", μέχρι που στο τέλος το ξανασκέφτηκα, "το έχω ξεχάσει στα εισιτήρια".
Πήρα τηλέφωνο στο Μετρό και ευτυχώς μου το είχαν κρατήσει, αλλα όχι απλά το είχαν κρατήσει.. το είχαν στο ψυγείο για να μην χαλάσει!

ΥΓ: Υπάρχουν και κάποιοι δημοσιοι τομείς που λειτουργούν σωστά!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition