Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Αρχίσαν οι αποχωρισμοί

Στις 12 του μήνα με έχει κάλεσει το ΠΝ να πάω να γίνω ένα σωστό ναυτάκι και να ζήσω την όλη εμπειρία. Μια εμπειρία την οποία σχεδόν κάθε άντρας θυμάται και αναφέρει σ' ολόκληρη την ζωή του. Οπότε σιγά σιγά έχω αρχίσει να αποχωρίζομαι τους διάφορους τομείς της ζωής μου, διοτι ως ναύτης δε νομιζω να τα προλαβαινω κι ολα! Έτσι σήμερα ξεκίνησα από το γραφείο, όπου αποχαιρέτησα τους συναδέρφους μου.
Η αλήθεια ειναι οτι θεωρητικά σκέφτομαι ότι ειναι απλό να πεις ενα "γεια" ή ένα "καλα ειμασταν κι εδώ τελειώνουμε" αλλά πρέπει να ειμαι πολύ κολλημένος με την μπάλα και το παραδέχομαι. Έχω μια αρρώστια για αυτή την δουλεια, ή γενικότερα για την οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί πνευματική προσπάθεια.. έχω ριξει ατελειωτα ξενύχτια λύνοντας μαθηματικές ασκήσεις άλλων, απλά και μονο για να προκαλέσω τον εαυτό μου..
Ελπίζω όμως να μην χρειαστει να αποχαιρετήσω κι εσάς, τους αναγνώστες του blog μου, καθώς θα προσπαθήσω να το ενημερώνω με νέα μου αλλά και γενικότερα πληροφορίες ώστε να βοηθάω κι άλλους.. το πιο πιθανον βέβαια ειναι να γίνει λίγο ναυτικο!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition