Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

PayPerPost

Εδώ και αρκετό καιρό έχω την περιέργια για το κατα πόσον μπορείς να βγάλεις αληθινά λεφτά στον εικονικό κόσμο του Διαδικτύου, έτσι έχω αρχίσει [όπως μπορείτε να δειτε] να αναρτώ διάφορες διαφημίσεις με στόχο να δω αν θα μου στειλουν έστω και μια "επιταγή" των 10€!
Γενικά δεν έχω βρει καποια ελληνική εταιρεια που να ενδιαφέρετε να νοικιάζει χώρο σε blogs, αν ξέρεις κάποιος κάποια ας μου το πει!

Μια καλή ιδέα για πετσέτα μπάνιου!

17N

Σίγουρα δε θα γράψω για την περιβόητη "τρομοκρατική" οργάνωση, που αποδείκτικε ότι δεν ήταν τόσο μεγάλη [ή τουλάχιστον έτσι συμφέρει μερικούς να έχουν καταλάβει οι πολλοι].. αλλά για την επέτειο της επανάστασης του πολυτεχνείου, κατα της "επανάστασης" των συνταγματαρχών.
Μια επανάσταση που η κρατική μηχανή, δηλαδή οι κρατώντες συνταγματάρχες θέλαν να το παρουσιάσουν σαν μια κίνηση ορισμένων τεμπέλιδων-φοιτητών, όπως και οι παρουσες κυβερνήσεις, οι "δημοκρατικές", χαρακτηρίζουν εμέσως τις καταλήψεις σχολείων και σχολών.
Το σύνθημα του πολυτεχνειου, διστυχώς, ειναι διαχρονικο. Καθώς ψωμί μπορεί να έχουμε αλλά παιδεια και ελευθερία δεν υπάρχει, κι όταν λέμε παιδεία εννοούμε πραγματικά ελεύθερη και ποιοτική παιδία κι όχι εργοστάσια παραγωγής ηλιθίων ανειδικευτων εργατών. Κι όταν μιλάμε για ελευθερία δεν εννοούμε το να έχουμε "δικαίωμα" να λέμε οτι δεν ενοχλεί τους άλλους, αλλά ό,τι πιστεύουμε. Για παραδειγμα, το να ειμαστε αντι-ρατσιστες μας κάνει ρατσιστες των ρατσιστών! Αυτό ειναι ανόητο, πρέπει όλοι να έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους, αρκει ακόμη κι αν προσβάλει τα χρηστά ήθη και έθιμα, μοναδικός περιορισμός πρέπει να ειναι το να μπορεί να στηρίξει την αποψή του με επιχειρήματα [έστω και λανθασμένα, καθώς ποιος μπορεί να ξέρει το αντικειμενικά σωστό και λάθος;].


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition