Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Σε κατάλαβα από την φωνή...

Ενα βιντεακι για την γνωστή φάρσα...

Fight For Kisses

Οι πλέον δημιουργικοι ανθρωποι στην εποχή μας, ασχολούνται με την διαφήμιση. Και ως αποτέλεσμα έχουμε κάποιες επιτυχημένες διαφημίσεις όπως την ακόλουθη


Πηγή:
Fight For Kisses / Wilkinson

Ιστορική διαφήμιση!




NOYNOY











Μπόμπος











Telestet B-Free[απο τις πρώτες διαφημίσεις]





MISKO





ΙΟΝ αμυγδάλου





Cutty Shark


Γνωριμίες μέσω Διαδικτύου..

Πολλοί πιθανον ήδη γνωρίζεται ότι στο Διαδίκτυο υπάρχουν διάφοροι ιστοχόροι [ελληνιστί sites] που είναι κοινοτικά. Δηλαδή έχουν σκοπό να εγγράφετε όποιος θέλει ως μέλος, να βάζει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό του [δημιουργία προφιλ] με σκοπό να μπορεί να εντωπίσει και να τον εντωπίσουν άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.
Ο γράφων απο παλιά [πάμε πισω στο 2000] είχε ασχοληθεί με τέτοιες κοινότητες. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος, μέσω του οποιου μπορείς είτε να γνωρίσεις νέους φίλους, ή πιο απλά να διατηρείς του ήδη υπάρχοντες.
Ισως το γνωστότερο τέτοιο site είναι το myspace, αλλα υπάρχουν κι αλλα όπως το hi5. Και φυσικά υπάρχουν και ελληνικά, όπως το φάτσα, το zoo, το pathfinder [μεταξύ αλλων προσφέρει και δυνατότητα να βάλεις προφιλ] αλλά και πολλά αλλα.
Αλλά ας μπουμε στο ψητό.. όποιος ενδιαφέρετε του παραθέτω μια λίστα με τέτοια site για να εγγραφει.. σε κάποια είναι δωρεαν όλλες οι υπηρεσίες, ενώ σε αλλα χρεωνουν κάποιες υπηρεσίες...

  1. myspace
  2. hi5
  3. φατσα
  4. παρέα
  5. zoo
  6. pathfinder
ΥΓ: Αν θέλετε να με προσθέσετε σαν φιλο.. ψάξτε για "Gorbas"

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition