Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Η γυναικα στην τέχνη

Αν και δεν έχω καν στοιχειώδεις γνώσεις τέχνης, είμαι θαυμαστής.. μεγάλος θαυμαστης της, για αυτο και σας παρουσιάζω το συγκεκριμένο βιντεο που παρουσιαζει την γυναικεία όψη και πως απεικονίστηκε απο ζωγράφους τα τελευταία 500 χρόνια ;-)


Γίναμε πολλές

Σήμερα προστέθηκαν άλλα δύο άτομα στο συγγραφικό δυναμικό του blog "Greek Java Man".
H Jella gd και η nadia, που είναι φίλες μου και θεωρώ ότι θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το blog, με δικές τους, πρωτότυπες αναρτήσεις ;-)

Τι θα κάνετε σήμερα..;




Beach Party από τον John Greek 88.6!

Ελάτε κι εσείς το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ, στην «Ακτή του Ήλιου» στον ’λιμο. O John Greek 88.6 διοργανώνει μια μεγάλη, δωρεάν, καλοκαιρινή συναυλία για όλους εσάς. Η είσοδος για τη συναυλία είναι ελεύθερη!

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί ζωντανά με την ορχήστρα του ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του. Στη συναυλία θα εμφανιστούν ακόμη η Φανή Δρακοπούλου και ο Στέλιος Μάξιμος.

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Η Αθήνα αυτή την περίοδο πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε, λοιπόν, το αυτοκίνητό σας, φορέστε ό,τι πιο ελαφρύ έχετε, πάρτε την παρέα σας κι ελάτε για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί στην πιο δυνατή καλοκαιρινή συναυλία!

Το πώς θα έρθετε είναι πολύ εύκολο! Η«Ακτή του ήλιου» βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (έναντι 62 ), στον ’λιμο. Εάν επιλέξετε το τραμ σαν μέσο μετακίνησης, θα πάρετε τη γραμμή που οδηγεί στη Γλυφάδα, και θα σταματήσετε στη στάση: «Καλαμάκι». Εάν επιλέξετε το λεωφορείο, τότε οι γραμμές που σας εξυπηρετούν είναι από την Αθήνα και τον Πειραιά προς τη Γλυφάδα και τη Βούλα και το αντίστροφο. Η στάση στην οποία πρέπει να κατέβετε είναι η «3η Καλαμακίου». Τέλος, για όσους μετακινηθούν με μετρό, καλό είναι να σταματήσουν στη: «Δάφνη». Από εκεί, τα λεωφορεία «103» και «141» θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στην «Ακτή του Ήλιου».

Ο John Greek 88.6 ζει το καλοκαίρι στην πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο: Με μια μεγάλη, καλοκαιρινή, δωρεάν συναυλία για όλους εσάς!

Να είστε εκεί!

πηγή: John Greek 88,6

Η φύση είναι το σπίτι μας

Ποιος νοήμον άνθρωπος θα γκρέμιζε το σπίτι ενώ είναι μέσα σε αυτό; Ποιός θα έβαζε φωτιά στα έπιπλα του σπιτιού όταν κοιμάτε δίπλα σε αυτά; Ποιός θα έσπαζε τους σωλήνες του σπιτιού του, ενώ μένει σε αυτό; Ποιός θα πέταγε τα σκουπίδια στην αποθήκη, που είναι δίπλα στο σπίτι του; Ποιος θα πριονιζε την καρέκλα όπου κάθετε;
Μήπως δεν είμαστε νοήμονα όντα τελικά; Μήπως απλά δεν τα προσωποποιούμε τα οικολογικά προβλήματα; Μήπως ο "ωχαδερφισμός" μας έχει κατακλήσει; Μήπως; Μάλλον σίγουρα. Δείτε και το ακόλουθω βιντεάκι, της Greenpeace, έχει κι ελληνικούς υπότιτλους.



ΥΓ: Ο γράφον δεν αρνήτε ότι έχει και προσωπική ευθύνη για το θέμα της οικολογικής καταστροφής, αλλά πλέον προσπαθεί να βοηθήσει στην ανατροπή της καταστροφής. Και παρακινώ κι εσάς να το ανατρέψετε.

1ο Φεστιβάλ, στο θέατρο του Αττικού Άλσους


Σήμερα το πρωί μίλαγα με έναν πολύ καλό μου φίλο και λέγαμε να δούμε αν παίζει καμια συναυλία να πηγαίναμε.. οπότε άρχησα να ψάχνω στο Δίκτυο.. Αυτό που βρήκα [ή τουλάχιστον ως τώρα έχω βρει] είναι το 1ο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους. Το οποίο έχει πληθώρα εκδηλώσεων, με κυρίως ελεύθερη είσοδο [όσα είδα γραφανε "είσοδος: ελεύθερη"].
Το κρίμα της υπόθεσης είναι ότι για σήμερα δεν έχει τίποτα. Αλλά γενικά έχει τόσες πολλές εκδηλώσεις, που πιστεύω ότι θα το γνωρίσουμε κι εμείς.. αλλά και πληθώρα Αθηναίων ;-)

Σας προτεινω να δειτε το πρόγραμμα, κι αν σας αρέσει κάτι να πάτε! [Προειδοποιηση, τεχνικής φύσεως: Είναι σχεδόν 4 ΜΒ, οπότε αν μπαίνετε στο Δίκτυο με απλή τηλεφωνική σύνδεση προτιμιστε να ενημερωθείτε από κάπου αλλού για το πρόγραμμα του φεστιβάλ γιατι για να το κατεβάσετε θα περιμένετε αρκετή ώρα ;-)]

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition