Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Τι θα κάνετε σήμερα..;




Beach Party από τον John Greek 88.6!

Ελάτε κι εσείς το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ, στην «Ακτή του Ήλιου» στον ’λιμο. O John Greek 88.6 διοργανώνει μια μεγάλη, δωρεάν, καλοκαιρινή συναυλία για όλους εσάς. Η είσοδος για τη συναυλία είναι ελεύθερη!

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί ζωντανά με την ορχήστρα του ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του. Στη συναυλία θα εμφανιστούν ακόμη η Φανή Δρακοπούλου και ο Στέλιος Μάξιμος.

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Η Αθήνα αυτή την περίοδο πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε, λοιπόν, το αυτοκίνητό σας, φορέστε ό,τι πιο ελαφρύ έχετε, πάρτε την παρέα σας κι ελάτε για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί στην πιο δυνατή καλοκαιρινή συναυλία!

Το πώς θα έρθετε είναι πολύ εύκολο! Η«Ακτή του ήλιου» βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (έναντι 62 ), στον ’λιμο. Εάν επιλέξετε το τραμ σαν μέσο μετακίνησης, θα πάρετε τη γραμμή που οδηγεί στη Γλυφάδα, και θα σταματήσετε στη στάση: «Καλαμάκι». Εάν επιλέξετε το λεωφορείο, τότε οι γραμμές που σας εξυπηρετούν είναι από την Αθήνα και τον Πειραιά προς τη Γλυφάδα και τη Βούλα και το αντίστροφο. Η στάση στην οποία πρέπει να κατέβετε είναι η «3η Καλαμακίου». Τέλος, για όσους μετακινηθούν με μετρό, καλό είναι να σταματήσουν στη: «Δάφνη». Από εκεί, τα λεωφορεία «103» και «141» θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στην «Ακτή του Ήλιου».

Ο John Greek 88.6 ζει το καλοκαίρι στην πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο: Με μια μεγάλη, καλοκαιρινή, δωρεάν συναυλία για όλους εσάς!

Να είστε εκεί!

πηγή: John Greek 88,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition