Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Πήγαμε Μελίσσι Κορινθίας!!



Την προηγούμενη εβδομάδα παραθερήσαμε για 3 ημέρες στο Μελίσσι Κορινθάς!Είναι μια γραφική κωμόπολη δίπλα στη θάλασσα,μερικά χιλιόμετρα πριν από το Ξυλόκαστρο,με πολύ ευγενικούς και φιλόξενους κατοίκους!
Αυτό που μο έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η θάλασσα...Πεντακάθαρη,χωρίς άμμο(που προσωπικά την αντιπαθώ και προσπαθώ να την αποφεύγω,μιας και είναι φορέας πολλών ασθενειών και αλλεργιών) και χωρίς πολύ κόσμο,κάτι που είναι περίεργο για αυτή την εποχή.Επίσης υπάρχουν σκαλάκια σε πολλά σημεία του πεζοδρομίο τα οποία κατεβαίνουν στην ακτή και ετσί έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια βουτιά χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία!
Βρίσκεται στην Εθνική Όδο Αθηνων-Κορίνθου,λίγο πριν το Ξυλόκαστρο,και είναι εύκολα προσβάσιμο με κτελ και με αυτοκίνητο!
Μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα του Μελισσίο για περισσότερες πληροφορίες ή να αφήσετε σχόλιο και αν μπορούμε να απάντησουμε σε τυχόν απορίες σας!


Είναι ένας πολύ καλός προορσμός για όσους κατοικούν στην πρωτεύουσα και δεν έχουν χρόνο για μεγάλες εξορμίσεις αλλά και για τους πασης φύσης αυθόρμητους που δεν τους αρέσει να προγραμματίζουν ιδιαίτερα τις διακόπες τους και τις λίγες ώρες χαλάρωσης πο διαθέτουν!


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition