Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Αναζητηση στο rapidshare.com

Το rapidshare.com είναι ένα site όπου δίνει δυνατότητα φιλοξενίας αρχείων. Τα αρχεία αυτά μπορεί να ειναι οτιδήποτε, απο ένα απλό text μέχρι βίντεο! Συνήθως στο Διαδίκτυο υπάρχουν forum όπου έχουν καταγραφεί τα link προς αυτό το site, που σου δίνουν την δυνατοτητα να κατεβάσεις αυτά τα αρχεία.
Αλλά το rapidshare δεν προσφέρει κάποια μηχανή αναζήτηση όπου να μπορείς να βρεις αμεσα αυτό που θέλεις. Δηλαδή με λίγα λόγια, αυτό που το έβαλε στο site πρέπει να σου δωσει τα link, προκειμένου να το κατεβάσεις. Αλλά συνήθως... αυτα τα links μπορεί να υπάρχου σε forum που δε ξέρουμε.. οποτε αυτό που πρέπει να ψάξουμε δεν ειναι αυτά καθ' αυτά τα αρχεία αλλά τα forum που έχουν αυτά τα links! Εδώ έρχεται να μας βοηθήσει το google με τις κρυφές του χάρες!
Αν σε κάποια αναζητηση σας γράψετε "τιτλος_ταινιας intext:rapidshare.com/files" τότε θα ψάξει να βρει σελίδες που έχουν κάτι που μοιάζει με link για το rapidshare.com και συμφωνεί με το κριτήριο αναζήτησης "τίτλος_ταινίας". Αλλά προκειμενου να αποφύγεται το να γράφεται ολο αυτό στο google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rapid Fox, το οποιο δεν ειναι τιποτα περισσότερο απο ένα customized google search engine!

ΥΓ: Σιγουρα υπάρχουν κι αλλοι τρόποι αναζήτησης αλλά αυτός ειναι ο πιο απλός

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition