Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Ζούμε στην Ελλάδα

Ζούμε στην Ελλάδα. Στην χώρα με έναν απο τους αρχαιότερους πολιτισμούς. Με μια ιστορία που κατέχει ξεχωριστή θέση στην παγκόσμια ιστορία του ανθρώπου. Στη χώρα όπου έννοιες όπως η Δημοκρατία γεννήθηκαν. Στη χώρα όπου η φυσική ομορφιά των νησιών της αλλά και η φιλοξενία των κατοίκων τους την κάνουν μοναδική σε τουριστική ανάπτυξη. Μια χώρα όπου έχει μάθει να αποτελείται απο αναμίξεις πικοίλων εθνοτήτων. Μια χώρα που όσο κι αν την πληγώνουμε, ποτέ δε τη σκοτώνουμε.

Παρακολουθήστε την Πάρνηθα

Μερικές τα ΜΜΕ δεν έχουν σκοπό να μας κάνουν να κάνουμε "μμμμμ", οσαν μοσχάρια. Αλλά να μας κινητοποιήσουν και να μας συγκινίσουν. Να μας δείξουν ότι κάτι ξέραν οι αρχαίοι που λέγανε "Αθηνά συν χείρα κίνει". Καθώς δε γίνεται τα πάντα να τα κάνουν οι άλλοι για εμάς. Πρέπει εμεις να κάνουμε πρώτοι κάτι για την σωτηρία αυτού του κόσμου. Πρέπει να δραστηροποιηθούμε. Να οργανωθούμε. Να αντιδράσουμε. Οπως αυτή η συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Στο ίδιο θέμα, της καταστροφής της Πάρνηθας, βρήκα την πολύ σημαντική δουλειά της Καθημερινής, του ΣΚΑΪ και της WWF, για την παρακολουθηση της Πάρνηθας μέσω δορυφόρου. Τις δορυφορικές εικόνες μπορείται να τις βρείτε εδώ.

Παραπομπές:
  1. Προτάσεις WWF για την Πάρνηθα (ΣΚΑΪ)
  2. Εκδηλώσεις για την Πάρνηθα (ΣΚΑΪ)

Αυτό είναι παιδεία

Σε αυτό το κόσμο υπάρχουν οι αμόρφωτοι, οι μορφωμένοι και οι παραμορφωμένοι. Οι αμερικανοι ίσως είναι παραμορφωμένοι, λόγο του πετυχημένου εκπαιδευτικού συστήματος που έχουν. Αλλά και λόγο του ότι τα μέσα μαζική ενημερωσης, της χώρας τους, παρέχουν όλα αυτά που χρειάζεται ενας σωστός, υπεύθυνος και ολοκληρομένος πολίτης για να ολοκληρωθεί. Δείτε το βίντεο για να δείτε ένα δείγμα του τι παράγει αυτό το εκπληκτικό σύστημα παιδείας..
Ενώ το δικό μας είναι άθλιο για αυτό και παραγει άτομα με αναρχικό πνεύμα, δηλάδη παράγει έλληνες.

Ας γίνουμε όλοι μια αγκαλια

Στο σύγχρονο κόσμο, των μεγάλω πόλεων, της πολυκοσμίας, της φασαρίας και του χάους η μοναξιά έχει κυρίαρχη θέση. Ζούμε δίπλα σε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε και ποτέ δε θα τολμήσουμε να γνωρίσουμε. Περπατάμε κολητά, στριμοχνόμαστε σε ουρές, σε λεωφορεία. Και το πολύ πολύ να χαμογελάσουμε, ή να μουτζώσουμε ο ένας τον άλλον.. αλλά από εκει και πέρα καμια επικοινωνία..
Εκτώς κι αν υπάρξει η μαγική στιγμή, όπου το γέλοιο ληφθεί ως κάλεσμα.. ως ερωτικό κάλεσμα. Οπότε και αρχήσει μια ρομαντική ιστορία.. ένα φλερτ [πράγμα δύσκολο στις μέρες μας]...
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και προσπαθήστε να γίνεται πιο φιλικοι..

Ποτε οι Κύπριοι θα γίνουν Έλληνες;

Από μικρός που μου άρεσε να διαβάζω την ιστορία, μάθαινα λεπτομέρειες για το '74. Για την κατάληψη της βόρειας Κύπρου απο τους Τούρκους. Στην αρχή τους συμπονούσα, διότι θεωρούσα ότι είχαν πολεμήσει, είχαν αντισταθεί. Αλλά μεγαλώνοντας μάθαινα λεπτομέρειες, που δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ήταν σωστές. Οτι οι Κύπριοι, κατ' ουσίαν, περιμένανε τους "Ελλαδήτες" [όπως υποτιμητικά αποκαλούν τους εν Ελλάδι έλληνες] να τους σώσουν. Ενώ εμείς είμασταν υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ [όλοι ξέρουμε πόσο πραγματικά πατριώτες ήταν οι συνταγματάρχες]. Οι οποίες ΗΠΑ είχαν αποφασίσει να καταληφθεί το νησί απο τα σκυλάκια τους, δηλαδή τους Τούρκους.
Και να που άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι οι Κύπριοι δεν νοιάζονται για το κατεκτημένο κομμάτι της βορειας Κύπρου. Δεν τους νοιάζει καθόλου, καθώς έχουν χρήματα χρηματα χρήματα. Αυτό τους ικανοποιεί. Δεν τους νοιαζει να έχουν και την γη των προγόνων τους. Δεν κάνουν τίποτα για να το δείξουν, τουλάχιστον.

ΥΓ: Θα ήθελα πολύ να δω σχόλια σας, ειδικά αν έχετε κάποια αντιθετη άποψη. Και όπως γράφω και παραπάνω, αυτά τα πιστεύω με βάση αυτά που έχω διαβάσει, τα οποία μπορεί να ήταν και ψευδή. Καθώς η ιστορία γράφεται όπως θέλουν οι έχοντες εξουσία.

Αρχή άδρα δείκνυσι..

Είναι πολύ σπουδαίο ένας ΑΝΤΡΑΣ να παραδέχετε τα λάθη του. Αλλα ένας αδρας? Μάλλον είναι ασήμαντο για έναν άδρα να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος κι ότι να προσπαθήσει να μην το επαναλάβει.. Ο λόγος για το βίντεο που ακολουθεί..


Χαιρετίσματα στην εξουσία..

Το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι το ιδανικό για να παίζει στο βιντεάκι που παρουσιάζει το μεγαλείο της Ν[ο,]Δ[εν] [είματε δημοκράτες]. Ιδού το έργο και οι ημέρες της κυβέρνησης που ψήφισε μια μεγάλη μειοψηφία [πλειοψηφία είναι 50%+ένας ψηφοι]



ΥΓ: Το ότι δίνω κακό χαρακτηρισμό στην τρέχουσα κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι άλλοι είναι λιγότερο κακοί ;-)

Παραπομπές:
  1. Αντι-ΝΔ-ους

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε

Να ζήσουμε να θυμόμαστε τι όμορφη ήταν η Πάρνηθα. Αλλά και να προσπαθήσουμε την μνήμη αυτή να την κάνουμε πραγματικότητα. Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο, που βρήκα, για να δείτε τι είχαμε και τι χάσαμε.

Χάσμα γενεών

Η αλήθεια είναι ότι οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι στις μέρες μας, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα, γίνονται διαφημιστές. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ατάλαντοι διαφημιστές που πετάνε τούβλα και περιμένουν έτσι να κάνουν εντύπωση [έστω και άσχημη] στο καταναλωτή, ώστε να προτιμήσει το προϊόν τους.
Οπότε λόγο της ύπαρξης δημιουργικών ατόμων στο χώρο της διαφήμισης, παράγονται διαφημίσεις που έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, ενώ παράλληλα προβάλουν και άλλα θέματα, άσχετα από το προϊόν. Άλλωστε, ειδικά όταν πρόκειται για ένα πασίγνωστο προϊόν, χρειάζεται να φαίνετε ότι η εταιρεία δεν θέλει αποκλειστικά να πουλήσει την πραμάτεια της, αλλά να δείξει και έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Να δείξει ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός με χιούμορ. Διότι αυτό που πουλάει στις μέρες μας είναι το χιούμορ [και μετά το σεξ ;-)].
Όλα αυτά τα αναφέρω για την διαφήμιση του ΟΤΕ που παρουσιάζει μια κοπέλα με "σοβαρό πρόβλημα", όπου ο πατέρας της προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά μη καταλαβαίνοντας τι του λέει, νομίζει ότι πρόκειται για γυναικολογικό για αυτό και την παραπέμπει στη μάνα της. Ενώ η κοπέλα απλά είχε κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια που κατέβαζε τραγούδια από το Δίκτυο.
Έτσι προβάλετε το πως οι παλαιότεροι δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, για αυτό και ορισμένοι την θεωρούν κακή-βλαβερή. Διότι όταν κάτι δε το γνωρίζεις, τότε το φοβάσαι και το δαιμονοποιείς. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε παιδιά που είναι σε οικογένειες με "άσχετους" γονείς οι οποίοι θεωρούν τον υπολογιστή άχρηστο και δεν αγοράζουν στα παιδιά τους. [Ευτυχώς εγώ δεν ήμουν σε τέτοια οικογένεια, καθώς ο πατέρας μου έχει σχέση με υπολογιστή, πριν να γεννηθώ!]
Μετά την φλυαρία μου, απολαύστε την διαφήμιση...




ΥΓ: Δεν υπάρχει διαφημιστικός λόγος προβολής του βίντεο, απλά το αναμεταδίδω λογο του ενδιαφέροντος που μου προκάλεσε το περιεχομενό της.

Η καταστροφή

Earth is our home

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σίδνει, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Τόκιο, Σανγκάη, Γιοχάνεσμπουργκ και Αμβούργο θα χορεύουν σήμερα στους ρυθμούς του Live Earth, της μεγάλης μουσικής διοργάνωσης του Al Gore, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη. Η Αθήνα μπορεί να μην είναι μέρος της "αλυσίδας" των πόλεων που θα φιλοξενήσουν το Live Earth, αλλά θα μεταδώσει σε πραγματικό χρόνο τις οχτώ μεγάλες συναυλίες.
Από τις 21:00 του Σαββάτου, η πλατεία Κοτζιά θα "φιλοξενήσει" μέσω δορυφόρου σε γιγαντοοθόνες τους Madonna, Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Bon Jovi, Enrique Iglesias, Sheryl Crow, Police, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Duran Duran, Genesis, James Blunt, Jennifer Lopez, Alanis Morissette, Shakira, Reamonn και πολλούς ακόμη από τους 100 καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

10 + 1 τρόποι για να σώσουμε το κλίμα

1. Κλείνουμε την τηλεόραση, το στερεοφωνικό, και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές από τον κεντρικό διακόπτη (δεν τις αφήνουμε σε κατάσταση stand by). Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ετήσια εξοικονόμηση περίπου 30 € από τους λογαριασμούς του ρεύματος και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 300 κιλά.

! 2. Αλλάζουμε τις λάμπες πυρακτώσεως στο χώρο μας με λάμπες εξοικονόμησης.


3. Όταν αγοράζουμε νέες ηλεκτρικές συσκευές, επιλέγουμε υψηλή ενεργειακή κλάση (Α++, Α+, Α). Αν έπιλέξουμε ψυγείο υψηλής ενεργειακής κλάσης τότε έχουμε ετήσια εξοικονόμηση 25 € και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 25 κιλά. Αν επιλέξουμε πλυντήριο υψηλής ενεργειακής κλάσης ετήσια εξοικονόμηση 3 € και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 30 κιλά


! 4. Τοποθετούμε στην ταράτσα μας ένα φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Αν το κάνουμε τότε θα έχουμε ετήσια απόδοση περίπου 500 – 700 € και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 1,1 – 1,4 τόνους.


! 5. Τοποθετούμε ηλιακό θερμοσίφωνα. Αν το κάνουμε τότε θα έχουμε εξοικονόμηση τουλάχιστον 150 € το χρόνο και 1,5 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.


! 6. Μαγειρεύουμε έξυπνα, σε σκεύη που εφαρμόζουν στις εστίες με το καπάκι κλειστό. Δέκα λεπτά πριν ετοιμαστεί το φαγητό κλείνουμε το μάτι. Δεν ανοίγουμε άσκοπα την πόρτα του φούρνου. Αν η βάση του σκεύους είναι 1-2 εκατοστά μικρότερη από την εστία, σπαταλάμε 20 – 30% περισσότερη ενέργεια. Κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου, χάνεται το 20% της θερμότητας.


! 7. Προτιμάμε φορητό υπολογιστή και επίπεδη οθόνη, σβήνουμε την οθόνη και κλείνουμε από τον κεντρικό διακόπτη τα περιφερειακά συστήματα όταν δεν τα χρησιμοποιούμε. Αν το κάνουμε θα έχουμε ετήσια εξοικονόμηση περίπου 15 - 20 € από τα περιφερειακά και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 150 - 200 κιλά περίπου. Οι φορητοί υπολογιστές καταναλώνουν έως και 93% λιγότερη ενέργεια από τους σταθερούς.


! 8. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία πλύσης στο πλυντήριο ρούχων και πλένουμε μόνο όταν ο κάδος είναι γεμάτος. Αν το κάνουμε θα έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας 30-50% ανά πλύση


9. Δεν “ξεχνάμε” τους φορτιστές στην πρίζα όταν δεν τους χρησιμοποιούμε. Κάθε φορτιστής που χρησιμοποιούμε (κινητού ή ασύρματου τηλεφώνου, διάφορων ηλεκτρικών συσκευών), ειδικά αν είναι παλαιού τύπου, μπορεί να μας κοστίζει 2-3 € το χρόνο και η χρήση του να συνεπάγεται την έκλυση 20-30 κιλών διοξειδίου του άνθρακα. Καλύτερα να τους βγάζουμε από την πρίζα


10. Το καλοκαίρι βάζουμε ανεμιστήρα για να δροσιστούμε και αποφεύγουμε τη χρήση κλιματιστικού. Μέσα σε 30 μόνο μέρες εξοικονομούμε περίπου 60 € και μειώνουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 600-700 κιλά


CHANGE THE WORLD


STEP 1 - May - EXAMINE YOURSELF
Everyone's actions contribute to global warming. How addicted are you? Educate yourself about the biggest crisis your generation will face, and find out how you can take control of it.


STEP 2 - June - CHOOSE WISELY
It's all about making smarter choices. Small changes to our daily habits can have a major impact and don't have to mean sacrificing the things we care about.

STEP 3 - July - BECOME INDEPENDENT
Celebrate your environmental independence! Stop relying on non-renewable resources and start thinking about how you can lead the green revolution.


STEP 4 - August - "RE-ENERGIZE" YOUR SPACE
Feng shui the eco way! You don't have to wait for large companies to change their energy policies to start saving the environment. Start with your own space.

STEP 5 - Sept - TRANSPORT BETTER
We're all going somewhere, but some of us are moving smarter than others. And while September marks a return to school, it doesn't have to mean a return to bad habits that pollute our environment.

STEP 6 - Oct - GET POLITICAL
This election, vote with your environmental conscience. Learn what candidates have to say about issues effecting the environment. Your approval matters to them, so make your voice heard.

STEP 7 - Nov - GO PAPERLESS
In an age of infinite technological possibility, paper is passι. Skip it whenever possible and if you must use paper, make sure it's recyclable.

STEP 8 - Dec - SHOP SMARTER
Use your spending power to show your commitment to ending global warming. Opt for eco-friendly, organic, recycled products that don't contribute to the problem.

STEP 9 - January - GO HEALTHY
By deciding to live a more eco-friendly lifestyle, you benefit the health of our environment, that of millions of people around you, AND you're also doing something positively healthy for yourself! What are you waiting for?


STEP 10 - February - LOVE, PROTECT, AND PRESERVE
This February 14th, make Mother Earth your valentine. Reflect on how you have treated her in the past and finally pledge to protect her from harm. Commit to our planet. It's the only one we have.

STEP 11 - March - CONSIDER AN ALTERNATIVE
This Spring Break, do something a little different. Take an Alternative Spring Break and travel to regions affected by global warming, or get involved in local, national and international environmental activism.

STEP 12 - April - CELEBRATE YOUR IMPACT
Congrats! Earth day 2007 marks the year anniversary of your breaking the addiction. Celebrate your success with a renewed commitment to fighting global warming everyday. You've already changed the way you live. Now encourage your friends and family to join your eco-crusade.

Planet Earth thanks you!

source/πηγή: 31Flebari

Ας αναστήσουμε την Παρνηθα

Αφου δε κάναμε κάτι να γλιτώσουμε τον φόνο τόσων αθώων ψυχών που θα καήκανε μαζί με τα μοναδική ομορφιάς και βιολογικής αξίας δέντρα, ας κάνουμε κάτι για να τα αναστήσουμε. Για να δώσουμε πάλι ζωή σε αυτή την καμένη γη. Ας αναστηθεί ο φοίνικας απο τις στάχτες του για να πετάξει και να ανέβει ψηλά, στο ύψος που είχαν τα δέντρα της Πάρνηθας..

Παρθενώνας

Ακόμη και σήμερα ο Παρθενώνας μένει όρθιος να παρακολουθεί όλους εμάς τους νεοέλληνες να τρέχουμε πανικόβλητοι. Είναι σίγουρα ένα απο τα θαύματα που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος και κοσμεί το κέντρο της Αθήνας, αν και φήμες λένε ότι κτιστηκε αυθαίρετα και ότι δεν υπάρχει σχετική άδεια, αλλά ελπίζω να γίνει κάποια ευνοϊκή ρύθμιση, τώρα που έρχονται και οι εκλογές, για να μην ξεσπιτώσουν την Αθηνά, μην της δώσουν την ελιά στο χέρι και τη διώξουν, όπως πολύ καλά ξέρει αυτή η χώρα να κάνει στα παιδιά της, ενώ τα αμερικανάκια απο την άλλη ξέρει να τα χαϊδεύει και να αναδεικνύει.. [ονοματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε]
Ολα αυτά τα γράφω με αφορμή ένα ωραίο βιντεάκι που πέτυχα σχετικά με τον σύγχρονο διαγωνισμο για τα εφτά θαύματα του κόσμου.

Μεγάλες αλήθειες

Μου τα στείλανε, τα διάβασα, μου αρέσανε και σας τις παρουσιάζω..
  • Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
  • Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.
  • Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.
  • Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω.
  • Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις.
  • Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη να χαραμίζεις χώρο.
  • Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο.
  • Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο.Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα.
  • Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί.Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.
  • Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν
  • περισσότερο από την τούρτα.
  • Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.
  • Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.
  • Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα είναι ένα λεωφορείο γεμάτο δικηγόρους που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις αδειανές.
  • Eγωιστής: ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα.
  • Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.
  • Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα.
  • Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
  • Μ΄ αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω.
  • Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
  • Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εδώ να γιορτάσουμε τη 43η επέτειο των 39 μου χρόνων.
  • Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές.
  • Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο.
  • Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου.
  • Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση.
  • Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δύο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει.
  • Γράφω σε ένα χαρτί ό,τι πρέπει να θυμηθώ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντί να ξοδεύω το χρόνο μου προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό που έγραψα, τον ξοδεύω ψάχνοντας το χαρτί που έγραψα αυτά που πρέπει να θυμηθώ.
  • Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια: βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.
  • Οικονομολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δε συνέβησαν σήμερα.
  • Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάν' το μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή υπαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν.
  • Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σαν να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου.
  • Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.
  • Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδια γύρω από τον ήλιο.
  • Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν σου χρειάζονται.
  • Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία.
  • Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή.
  • Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition