Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει..


Την Τεταρτη παρουσιάζομαι, οποτε και θα σταματήσω για κάποιο διάστημα να γράφω στο blog.. αλλά πιστεύω ότι άλλοι συνεργάτες του blog θα το κρατάνε ζωντανό!

dte 2008 η απογοήτευση..

Ίσως έχω μεγαλώσει.. Ίσως έχω αλλάξει.. Ίσως η πληροφορική να έχει αλλάξει.. Αλλά φέτο η dte 2008 με απογοήτευσε ολοκληρωτικά! Έχει χάσει την αίγλη που είχε ως Comdex. Αυτο μπορεί να συμβαίνει λόγο της οικονομικής κρισης που υπάρχει, αλλά όπως και να το κάνουμε ειναι απογοήτευση σε μια έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας να μην υπάρχουν περίπτερα των μεγάλων[αλλά ούτε και των μικρών!] παρόχων τηλεφωνιας και Internet, των μεγάλων κατασκευαστών υπολογιστών και των μεγάλων εταιριών ανάπτυξης λογισμικού!
Η έκθεση πλέον έχει μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό. Ο μισός χώρος της έκθεσης ήταν μηχανήματα για κέντρα διασκέδασης, φωτορυθμικά, ηχεία και κονσολες... σκέτη απογοήτευση για ένα πληροφορικάριο..
Βέβαια, απο την άλλη, ο κοσμος μπορεί να θέλει να δει αυτά.. μπορεί οι επισκέπτες να έχουν σε μεγάλο ποσοστο ενδιαφέρον για την μουσική και να θέλουν να αγοράσουν ένα φωτορυθμικό για το σπιτι τους, γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια ανοικτή έκθεση κι όχι μια έκθεση μονο για επαγγελματιες!

Αλλά για να ειμαι δίκαιος θα εξαιρέσω 2-3 περίπτερα, που δε θα τα κατονομάσω για να μην κανω διαφήμιση, απλά θα πω οτι στο ένα είχαν έναν πίνακα ο οποίος χρησιμευε ως οθόνη αλλά και ως "ποντικι"! Δηλαδή ήταν πινακας αφής και είχε ενσωματομένο κι έναν προβολέα για αν παρουσιάζει εκει την εικονα..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition