Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Το περιβάλον καταστρέφεται

Το περιβάλον καταστρέφετε και φτεμε εμείς για αυτο, κανένας αλλος. Το ότι, ίσως, δε θα προλάβουμε να δούμε την μεγάλη καταστροφή. Τον αφανισμό δε σημαινει ότι έχουμε δικαίωμα να καταδικάζουμε τις επομενες γενιές. Το ότι είναι ήδη επιβαρυμένο το περιβάλον απο τους προηγούμενος δε σημαίνει οτι εμεις δε πρέπει να κάνουμε τίποτα να το ανατρέψουμε.. ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, όπως μπορεί ο καθένας. Με μείωση της σπατάλης ενέργειας και υδάτυνων πόρων. Με μείωση του υπερκαταναλωτισμού..

Πραγματικοί άστεγοι Πάρνηθας

Οι μόνοι που δικαιούνται πραγματικά να μένουν στην Πάρνηθα ειναι κάτι ομορφα πλασματάκια που πρωταγωνιστούν στο βίντεο. Βέβαια δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησιας.. αλλά είναι οι μόνοι πραγματικοί ιδιοκτήτες.

Το στοίχι

Θέλεις να γινεις τραγουδιστής; Πιστεύεις ότι δεν έχεις φωνή, αλλά παρα ταύτα επιμένεις; Έχεις προβλημα να θυμάσε στοίχους, αλλά εσύ εκει..επιμένεις; Υπάρχει λύση και για εσένα.. υπάρχουν τραγούδια που ακομη κι εσύ μπορείς να τα πεις.. τραγούδια δίχως νόημα, δίχως σκοπό, δίχως συνηρμό... αλλά επειδή ειναι δίχως τίποτα, μπορείς κι εσύ να τα τραγουδίσεις..

Αν δε απο την άλλη έχεις το ταλέντο τότε ίσως μπορείς να πεις τραγούδια με νόημα..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition