Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Ασυνείδητος πεζός!!!

Δεν άντεξε την ασυνειδησία και αποφάσισε να περάσει πάνω από ένα παράνομα παρκαρισμένο όχημα. Αυτή ήταν η αντίδραση του Τάσου Πουλιάση όταν είδε ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο να είναι παράνομα παρκαρισμένο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο στην περιοχή των Εξαρχείων με συνέπεια να του εμποδίζει το δρόμο.

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν, μη μπορώντας προφανώς να αντέξει την ασυνειδησία κάποιων οδηγών στην Αθήνα, αποφάσισε να περάσει κυριολεκτικά πάνω από το σταθμευμένο όχημα, δείχνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία του για το “χάος” που επικρατεί στους Αθηναϊκούς δρόμους.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ιδιοκτήτης του οχήματος που είδε τι συνέβη, κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον «δράστη» καθώς και την κοπέλα που ήταν μαζί του.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το συμβάν ο κ. Πουλιάσης, είπε: «Δε μπορούσα να περάσω με άλλο τρόπο γιατί το τζιπ είχε παρκάρει κυριολεκτικά πάνω στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια εκνευρίστηκα και αποφάσισα να περάσω από πάνω του, με αποτέλεσμα να του κάνω ένα ελαφρύ βαθούλωμα στο καπό. Τώρα θα πρέπει να δικαστώ για φθορά ξένης περιουσίας, όμως η αστυνομία δεν ενοχλήθηκε και αποφάσισε να μην τιμωρήσει την παράβαση του οδηγού αυτού».

Το περίεργο αυτό συμβάν βρίσκεται σε περίοπτη θέση και στις ιστοσελίδες ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων, όπου γίνεται λόγος για την ασυνειδησία και την αδιαφορία των ελλήνων οδηγών όσων αφορά τις «κακές» συνήθειές τους στο παρκάρισμα.

πηγή: NA DIAvazeis!

iPod Touch/iPhone + Java

Σύμφωνα με ένα δημοσιευμα που διάβασα αναμένετε τον Φεβρουάριο του 2008 να δωθεί από την Apple ένα SDK για το iPod, το οποίο μεταξύ άλλων θα οδηγήσει στην δημιουργία J2ME for iPod, το οποίο σημαίνει οτι και το Write-Once-Runs-Everywhere θα ισχύει και για τα iPod! Αναμένουμε... και φυσικα με το που θα βγει θα σας ενημερώσω, αλλά κιολας θα φτιαξω κάποια δικά μου προγραμματακια τα οποία θα διαθέσω απο το blog! Εως τότε ας τρέχουμε Web 2.0 εφαρμογες!
http://www.apple-touch.com/ipod-touch-and-iphone-are-getting-java-support-18268.php

Κι όμως το iPod touch παίρνει 3rd party software

Παρότι η Apple κρατάει κλειστό το ipod, εν τούτοις έχουν βρεθεί τρόποι ανάπτυξης λογιασμικού για το ipod touch [αυτο έχω και μονο για αυτό έχω κάνει δοκιμες και ξέρω ότι και πως
"σπαει"]. Ήδη έχω εγκαταστήσεις πασιέντζα, ναρκαλιευτή και τριλιζα, καθώς κι αλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές! Πρόκειτε για έναν λίγο επίπονο τρόπο αλλά αξίζει τον κόπο!
Οποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει mail να του εξηγήσω το πως, ή να του το φτιαξω ο ίδιος!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition