Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ποιος φταίει;

Το πρώτο σήμα του MEGA

Γεννήθηκα το 1985, όταν δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση και αν και πολύ μικρός, μολις 5 χρόνων, το τηλεοπτικό σήμα του MEGA που έπαιζε στην συχνότητα του πριν αρχίσει να λειτουργεί αλλά και στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του σταθμού και σας το παρουσιάζω καθως το βρήκα για να μας φέρει αναμνήσεις από την βρεφική ηλικια των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα.. τότε που ήταν ακόμη "αγνοί"!



Επίσης αξίζει τον κόπο να δείτε την εκφώνηση μιας απο τις σπουδαιότερες, αν όχι της σπουδαιοτερης κατα την προσωπική μου άποψη, εκφωνήτριας ειδήσεων [κι όχι μονο] Λιάνας Καννέλη στην πρώτη εκπομπή ειδήσεων απο το MEGA

Πως να εγκαταστήσεται τις μαντιναδες στο κινητο σας

1. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα των Μαντινάδων από το rapidshare,  http://rapidshare.com/files/69294357/Mantinades.jar 
... αν δε το έχουμε κατεβάσει ακόμα


2. Κατεβάζουμε το Sony Ericsson PC Suite από το http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/103/286/1192973163/Sony+Ericsson+PC+Suite+2.10.46.exe και το εγκαθιστουμε, αν δε το έχουμε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας.


3. Ανοιγουμε το Sony Ericsson PC Suite-------------------------------------------------V


4. Συνδέουμε το κινητο μας τηλέφωνο με χρήση καλωδίου στον υπολογιστή και επιλέγουμε, Λειτ. Τηλεφ.


5.Τώρα έχετε επιτύχει την σύνδεση μεταξύ υπολογιστή και κινητού, το επόμενο είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο κινητο σας μεσω του υπολογιστή σας, απλά πατώντας το κουμπί File Manager που βρίσκεται κάτω αριστερά στο παράθυρο του Sony Ericsson PC Suite [όπως φαίνεται και στην εικόνα]



6. Οπότε θα ανοιξει στον explorer ένα παράθυρο όπου εμφανιζεται το τηλεφωνο


7. Aπλά πρέπει να κάνουμε drag-n-drop το αρχείο Mantinades.jar που κατεβάσαμε προηγουμένως στο φάκελο-τηλέφωνο My Sony Ericsson W810. Αλλά δε τελειώνει εδώ η εγκατασταση! Απλά έτσι το μεταφέρουμε στο τηλέφωνο, αλλά μετα πρέπει να επιλέξουμε απο το τηλεφωνο ότι όντως επιθυμουμε να το εγκαταστήσουμε ως εφαρμογη.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition