Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008

Πήλιο 7-11/9/2008


Απο την Κυριακή μεχρι πριν λίγες ώρες ήμουν στο υπέροχο Πήλιο, με την κοπέλα μου. Δεν είχα ξαναπάει ποτέ μου στο Βόλο αλλά ούτε και γενικότερα στο νομο Μαγνησίας. Κι οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν υπέροχα.
Αυτό το στηρίζω σε τρεις κυρίως λόγους:
Κατα πρώτον στην φιλικότητα και καλοσύνη των κατοίκων. Δεν έτυχε έστω κι ένας που συναντήσαμε να μην ήταν πρόθυμος να μας βοηθήσει οικειοθελώς ώστε να βρουμε το δρόμο μας αλλά και γενικότερα να μας δώσουν πληροφορίες όπως για το πότε κτιστηκε κάποιο κτήριο ή αλλα τέτοια τουριστικού ενδιαφέροντος.
Κατα δεύτερον στην ύπαρξη πολλών, μα πάρα πολλών πηγών με δροσερό τρεχούμενο νερό. Που ήταν μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε εμφιαλομένο αλλά και δινόταν απολύτως δωρεάν από την φύση, την οποια τουλάχιστον εμεις ως τουρίστες είδαμε να σέβονται αρκετά [δε παίρνω κι όρκο βέβαια ότι αυτό ειναι και η πραγματικοτητα..]
Και τρίτον ήταν τα απίστευτα μέρη που άξιζε να πας για πεζοπορία ή για ποδήλατο. Όπως το μονοπάτι των Κενταύρων το οποίο χαρήκαμε και κουραστήκαμε ώστε να το κατέβουμε, αλλά και την γραφική Μακρινίτσα που μοιάζει σαν να ειναι σκηνικά από ταινία εποχής..

Όλα ήταν υπέροχα.. απλά υπέροχα!
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition