Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Πόσα πρέπει να μάθω πια;

Αύριο γράφω το τελευταίο μάθημα [ελπίζω] για το πτυχίο.. από την μια είμαι αισιοδοξος ότι "εντάξει, τελευταίο είναι. Ενα μάθημα ειναι. Θα διαβάσω. Θα πω κάτι και στην καθηγητρια. Θα το περασω." αλλά απο την άλλη σκέφτομαι, "γιατι ρε beeeep πρέπει να κάθομαι να διαβάζω και να μαθαίνω ένα σωρό άχρηστα πράγματα; Γιατι; Γιατι; Γιατι;"
Αλλά μετά απο αυτές τις αντικρουόμενες σκέψεις.. ξανανοίγω το βιβλίο και διαβάζω. Αλλά τώρα κοντεύω να τελειώσω. Δεν αντέχω αλλό 9.00-12.20 είναι αρκετα, πιστεύω ;-). {Να σημειωθεί ότι έχω ξαναδιαβάσει κι ό,τι τώρα κάνω απλά επανάλληψη}
Η απορία όμως παραμένει, γιατι πρέπει να μαθαίνουμε τόσα πολλά, οπότε έχουμε ένα πτυχίο που ουσιαστικά λέει οτι ξέρουμε λίγο από όλα; Γιατι να μάθω τηλεπικοινωνίες για να γίνω προγραμματιστής; Γιατι ο άλλος να μάθει προγραμματισμό για να πάρει πτυχίο για τηλεπικοινωνίες και να κάνει σχεδιασμό δικτύων; Γιατί δε φτιαχνουν πιο συγκεκριμένες σχολές; Έτσι ώστε να ήταν 3 χρόνια, επείδη θα είχε συγκεκριμένο αντικείμενο..γιατι; γιατι; γιατι;
Κι όλα αυτά τελικά γιατί τα κάνουμε; Για να ανεβούμε κοινωνικα; Για να ανεβούμε οικονομικά; Ή για να "ξεφύγουμε" απο την μάζα [μαζι ομως με εμάς προσπαθεί να φύγει κι ολη η μάζα, οποτε απλά όλη η μάζα πάμε κάπου αλλου, αλλά πάλι μάζα μένουμε]..
Α και κάτι άλλο, "καλημέρα, είναι 4 Ιουλίου 2007 [Ημερα της Ανεξαρτησίας, που σε λίγα χρόνια θα την γιορτάζουμε κι εμείς, ως επαρχία..{όχι πως τώρα δεν ειναι ολη η Ευρώπη επαρχία, απλά δε μας το λένε για να μην πάθουμε ψυχολογικό..}]".

GOD BLESS AMERICA.
ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition