Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Mantinades v1.0

Τις προαλλες δοκίμασα να τρέξω το πρόγραμμα των μαντιναδων που έχω φτιαξει και έχω προσφέρει σε διάφορες εκδόσεις μέσω του blog μου, στο καινούριο μου mac book... όπου δυστυχώς μου έδιχνε κινέζικα! Οπότε αποφάσισα να κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργιες ώστε να παίζει σωστα! Ο δρόμος που ακολούθησα ειναι μέσω EXCEL, όπου αναλαμβανει το EXCEL τα θέματα πολυγλωσσικοτητας και μου λύνει τα χέρια σε ένα τοσο δύσκολο θέμα [που για τον απλό χρήστη φαντάζει αυτονοητο αλλά για τον προγραμματιστή είναι μεγάλος βραχνας..]
Εν πάση περιπτώση μην περιμένετε να δειτε καποια οπτική μεταβολή στην συγκεκριμένη έκδοση, το μονο που έχω κάνει ειναι το να ακολουθήσω έναν δρόμο ώστε να μην εμφανίζονται ως κινέζικα.

Τα επόμενα βήματα που θέλω να κάνω είναι:
α) Αξιολόγιση μαντινάδων ώστε οι καλύτερες να μπορούν να εξαχθούν σε κάποιο ηλεκτρονικό έγγραφο, word, ώστε να το τυπώνεται σαν βιβλίο.
β) Δυνατότητα αποστολής μαντινάδων του χρήστη απευθειας σε εμένα μέσω email, απλά και μονο πατώντας ένα κουμπί, ώστε να προστίθενται στις μελλοντικές εκδόσεις του προγράμματος
γ) Δυνατότητα ελέγχου μοναδικότητας μαντινάδων. Να μην επιτρέπεται να υπάρχει ακριβώς η ιδια μαντινάδα περισσότερες απο δύο φορές.

και περιμένω και δικές σας ιδέες...

Την νέα εκδοση [χωρίς JRE] μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ , προτεινεται να χρησιμοποιειτε JRE 6.... επίσης μπορειτε να βρειτε και την ακόμα πιο καινούρια έκδοση, που δίνει δυνατότητα αξιολογισης των μαντινάδων, πατώντας εδώ

ΥΓ: Για οποιδήποτε σχόλιο η απορία μην δυστάζεται!

Επίσης μπορείτε προαιρετικά να ενισχίσετε την προσπάθεια ανάπτυξης του προγράμματος των μαντινάδων δινοντας την δικια σας προσφορά



2 σχόλια:

Unknown είπε...

poly kalo programmataki. mia erotisi mono. pos mporo na balo stin anazitisi p.x katerinio kai na mou bgalei oles tis mantinades kai oxi mono mia?

Unknown είπε...

Για να αναζητηθούν μαντινάδες που περιέχουν μια λέξη ή φράση πρέπει να γίνουν τα εξής:
1) Μαρκάρισμα των κατηγοριών όπου θέλεις να γίνει αναζήτηση. Πατάς με το ποντίκι την πρώτη επιλογή και μετά πατάς το κουμπί shift και το ποντίκι για κάθε επόμενη.
2) Γράφεις την λέξη στο πλαίσιο που υπάρχει πάνω αριστερά.
3) Πατάς το κουμπί αναζήτηση
Εαν δεν υπάρχουν μαντινάδες θα βγάλει μήνυμα αλλιώς θα εμφανίσει την πρώτη που βρήκε στο πλαίσιο κάτω δεξιά και επίσης θα αναφέρει στο κάτω και μέσο του παραθύρου ότι εμφανίζεται η πρώτη από τις όσες έχουν βρεθεί. Πατώντας το "ΕΠΟΜΕΝΗ" και "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ" μπορείς να δεις τις μαντινάδες.

Το να τις βγάζεις όλες σε μια λίστα δε το κάνει γιατι δεν νομίζω ότι ειναι στόχος του προγράμματος.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition