Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Πρόγραμμα υπενθύμισης περιόδου

Χθες μου δώθηκε μια πολύ καλή ιδέα για να φτιάξω ένα προγραμματάκι που υπενθυμίζει την περίοδο των γυναικών. Είναι αρκετά απλό προς το παρόν. Δηλαδή η γυναικα απλά επιλέγει την προηγούμενη ημερομηνία που είχε περιοδο και το προγραμμα προσθέτει 28 μερες για να βρει την επόμενη περίοδο της [θεωρητικά 28 διαβασα ότι ειναι!]. Επίσης στις 27 μέρες κι αν το πρόγραμμα εκτελεστει μετα τα ξημερώματα της 27ης μέρας μετα την τελευταία περιοδο, ανοιγει ένα παράθυρο υπενθύμισης. Εαν υπάρξει ενδιαφέρον και προτάσεις θα συνεχίσω την ανάπτυξη του συγκεκριμένου προγράμματος με στόχο την κάλυψη των διαφόρων αναγκών που μπορεί να υπάρχουν και λόγου φύλου δε γνωρίζω!
Σας το παραδίδω λοιπον κυρίες μου για να το δοκιμάσετε και να μου προτεινεται ιδεες.
Το πρόγραμμα θα το κατεβάσετε εδώ αλλά αν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει Java στον υπολογιστή σας, τοτε θα χρειαστει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και την Java από εδώ

ΥΓ[1]: Για οποιδήποτε σχολιο, απορία ή οτιδήποτε αφήστε σχόλιο και θα σας απαντήσω σύντομα ;-)
ΥΓ[2]:Την ιδέα την πήρα από ένα προγραμματάκι που υπάρχει για iPod Touch, το iWoman κι αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον θα μπορούσα να το κάνω να του μοιάζει ακομα περισσότερο, το μονο που θέλω ειναι τα σχολια σας ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition