Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Νεα έκδοση Μαντινάδες 0.9

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 μπορείτε να βρείτε εδώ

Πολύ πιθανόν να γνωρίζεται για το πρόγραμμα μου, "Μαντιναδες" που έχω αναπτύξει μόνος μου και δίνω δωρεάν. Είμαι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσω ότι πλέον έχω διαθέσιμη την νέα έκδοση η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει τις δικές του μαντινάδες, με απότερο σκοπό να δώσω την δυνατότητα στους χρήστες του προγράμματος να μοιράζονται τις μαντινάδες τους.
Επίσης να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει άλλη μια αλλαγή. Από εκεί που ολες οι μαντινάδες υπήρχαν ως data hard coded [καρφωτα-καρφωτα που λέμε] πλέον υπάρχουν σε [απλοϊκή] μορφή XML.
Θα χαρώ πολύ να με ενημερώσετε αν προσθέσετε δικές σας μαντινάδες, αλλά και να μου στέλνατε το αρχείο "user_mantinades.xml" που δημιουργείτε και κρατάει τις μαντινάδες που εσείς προσθέτετε.
Το πρόγραμμα πλέον χρησιμοποιεί JDK 5. Οπότε θα χρειαστείτε το JRE 1.5 ή νεότερο για να το εκτελέσετε. Αλλά το δίνω σε δύο διανομες όπου:
Α) Η μια περιλαμβάνει το JRE, οπότε μπορείτε να το τρέξεται απλά αποσυμπιέζοντας το rar και τρέχοντας το αρχειο run.
Β) Η δεύτερη είναι μονο το jar, οποτε πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μονοι σας το JRE

Download
Διανομή Α [Συμπεριλαμβάνει το JRE, περιπου 14.6MB]
Διανομή Β [Δεν συμπεριλαμβάνει το JRE, περιπου 1.3ΜΒ]

Για κάθε απορία ή προταση στειλτε μου email στο g.anagnostaros@gmail.com

Επίσης σας δίνω την δυνατότητα να δοκιμάσετε το πρόγραμμα, στην προηγούμενη έκδοση ομως, online!

9 σχόλια:

Ακέστωρ είπε...

Γεια σου φίλε! Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Δεν είμαι τόσο σχετικός και σχεδόν δεν κατάλαβα τίποτε από όσα γράφεις, αλλά θα κατεβάσω το πρόγραμμά σου και θα δω στη συνέχεια. Έχω μια αρκετά καλή συλλογή από δίστιχα, από την Κρήτη, τη Μικρά Ασία, την Πελοπόννησο και θα χαρώ να τη μοιραστώ με άλλους. Άλλωστε η παράδοσή μας είναι κοινόκτητη.
Με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνο θα προσπαθήσω. Δέχομαι βοήθεια ευχαρίστως. Για την ώρα χαιρετώ.

apokorwnas είπε...

Μηπως θα ηταν ευκολο να μας πεις πως θα το εγκαταστησουμε;;;Εγω εχω το Sony Ericsson w810i αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Unknown είπε...

Αυτές τις μέρες δεν έχω πολύ χρόνο αλλά εφόσον το ζητήσατε θα γράψω σύντομα μια αναρτηση-οδηγο για το πως να το εγκαταστήσεις στο κινητο!

apokorwnas είπε...

αμα το εχεις μεχρι την Τεταρτη θα σου ετοιμασω μαντιναδες να προσθεσεις....μιας και θα κατεβω χωριο για Πασχα!Ευχαριστουμε που μας ακους και απαντας!Να 'σαι καλα!

apokorwnas είπε...

Μηπως εχουμε τιποτα νεοτερο;;;Οποτε παντως μπορεσεις θα περιμενουμε με αγωνια!

Unknown είπε...

Έβαλα μια αναρτηση για το πως να κανετε εγκατασταση στο κινητο. Αν για οποιοδηποτε λογο χρειαζεστε περισσότερη βοηθεια πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσω.

Unknown είπε...

Τις οδηγίες εγκαταστασης θα τις βρειτε στο http://ganagnostaros.blogspot.com/2008/04/blog-post_30.html

apokorwnas είπε...

Ευχαριστουμε!Το περασα και ειναι μια χαρα!!!Αν σου κανω 1-2 σχολια ελπιζοντας πως θα βοηθησουν προς το καλυτερο, δε θα με παρεξηγησεις,ετσι;
Λοιπον μια παρατηρηση ειναι οτι δεν μπορεις να πας στην προηγουμενη μαντιναδα!
Και μια κομη οτι δεν μπορεις να προσθεσεις νεες μαντιναδες οπως και να τις επιλεξεις για αντιγραφη-επικολληση.Αν καποια στιγμη βρεις χρονο ορεξη και αν ειανι εφικτο να γινουν τα πραπανω νομιζω οτι η εφαρμογη θα ειναι σχεδον πληρης!Και παλι σε ευχαριστουμε για τον χρονο και τον κοπο σου!

Unknown είπε...

Στόχος της έκδοσης που έχω βγάλει για τα κινητά είναι να παίζει σε όλα, οπότε αναγκάστηκα να του δώσω περιορισμένες δυνατότητες.
1) Είχα αποφασίσει να δείχνει τις μαντινάδες με τυχαία σειρά ώστε καθε φορά που το ανοιγεις το πρόγραμμα να μην πέφτεις στην ιδια μαντιναδα, οπότε δεν υπάρχει έννοια προηγούμενης καθώς δεν βρίσκονται σε μια σειρά κι αν ήθελα να κρατάω της σειρά θα έπρεπε να τα κρατάω στην μνήμη οποτε σε κινητά μικρότερων δυνατοτήτων δε θα έπαιζε.
2) Δυνατοτητα προσθηκης μαντινάδων θα σήμαινε ότι καπου πρέπει να αποθηκεύονται και αυτο το κάπου θα ήταν στην μνήμη του κινητού [ενσωματομένη ή καρτα] αλλά πως θα μπορουσε να κρατηθει εφεδρικο αρχείο ώστε οταν ο χρήστης αλλάξει κινητο να μην τις ξαναπεράσει;

Πάντως γενικά ειναι πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου, αλλά θέλω η έκδοση για κινητά να παραμένει σε απλή μορφή ώστε να ειναι γρήγορη [όσο πιο πολύ γίνεται]. Αυτο που με ενδιαφέρει είναι να προσθέτω δυνατοτητες στην έκδοση για υπολογιστή όπου υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για να κάνω το "οτιδήποτε"!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition