Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Our story In 2 Minutes

3 σχόλια:

Marios Lefteriotis είπε...

Εγινε μιά βαρβάτη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από ένα Αμερικανό σε βάρος ενός Ελληνα και εσείς παρουσιάζετε το κλεμένο !!! Συγκεκριμένα έκανε remake μιάς ταινίας του και την παρουσιάζει σαν δική του με αποτέλεσμα να έχει πιάσει μέχρι τώρα 3.000.000 θεάσεις. Δείτε στο YouTube to "Our Story in 2 Minutes (the Original)¨ και το ¨Our Story in 2 Minutes (compare with Original" και θα καταλάβετε. Γράψτε το όνομά μου στο Google για να μάθετε για μένα.
marios Lefteriotis
Ευχαριστώ
(νομίζω ότι είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει γιατί προσβάλει όλους τους Ελληνες. Διαβάστε παρακαλώ όλο το κείμενο που είναι κάτω από τις ταινίες και αρχίστε τουλάχιστον στη περιφέρειά σας μιά προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος !)


Από το iPad μου

Unknown είπε...

Ως προγραμματιστή η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι προς το προσωπικό μου συμφέρον, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι "κλοπή" το να κατασκευάσει κάποιος τον τροχό εξ' αρχής. Κλοπή θεωρώ ότι είναι το να πάρει αυτό που δημιούργησα ως έχει και να πει ότι είναι δικό του δημιούργημα!

Φυσικά ίσως είναι διαφορετική η άποψη των φωτογράφων στα θέματα περι πνευματικής ιδιοκτησίας.

Marios Lefteriotis είπε...

Αγαπητέ Γιώργο
Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι στην εποχή του Internet είναι δυνατό κάποιος να αγνοεί ότι ο ¨τροχός¨ έχει ήδη ανακαλυφθεί προ πολλού ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition