Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Η Αθήνα έχει ντυθεί Χριστουγεννιάτικα


Παρά τα γνωστά γεγονότα χθες με χαρά μου είδα ότι η πόλη έχει φορέσει τα χριστουγεννιατικά της και περιμένει όσους δεν έχουμε ήδη μπει στο γιορτινό παιχνιδι να μπούμε.. όταν είχα δει στην τηλεόραση το ωραίοτατο χριστουγεννιάτικο δέντρο είχα αρχίσει να θλίβομαι, επειδή μπορεί να μην ειμαι κανένα μικρό παιδι, αλλά όταν ήμουν χαιρόμουν πάρα πολύ να το βλέπω στολισμένο και περιφανο και το κάψιμο του ήταν μια πληγή. Δε θέλω να κατηγορήσω αυτούς που το κάνανε, αλλά επειδή σίγουρα δε το κάψανε άστεγοι για να ζεσταθούνε αλλά κάποια ανεγκέφαλοι για να διαταράξουν την ειρινη και την τάξη της πόλης, θέλω να δηλώσω ότι ήταν τουλάχιστον παράλογο.
Αλλά ευτυχώς αυτό ανήκει στο παρελθόν κι ίσως μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει γίνει αυτό που γίνεται με τον μυθικό Φοίνικα, το πουλί που γεννιέται από την στάχτη του... έτσι και η πόλη αναγεννήθηκε και πάλι από τις στάχτες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί στην χριστουγεννιάτικη αγορά της όλους τους Αθηναίους πολίτες αλλά κι όσους αγαπάνε την Αθήνα..
Αλλά δεν ειναι μονο τα μαγαζια που υπαρχουν και μπορείτε να πάτε για ψώνια αλλά και οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος Αθηναίων για όλους εμας.. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mobile edition